Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
VÄLKOMMEN TILL WEBBKANSLIET

Välkommen till Webbkansliet. SOL GFs intranät som i första hand vänder sig till den som är ledare/tränare i föreningen.


Här samlar vi all intern information och alla interna dokument som finns som stöd och underlag för våra ledare i grupper, styrelser, kommittéer och sektioner.


Genom att ha informationen åtkomlig digitalt är den lätt och snabb att uppdatera samtidigt som den är enkel att komma åt även om kansliet skulle vara stängt. Därmed minskar risken att gamla uppgifter finns kvar efter att nya beslut om nivåer eller rutiner har tagits.

För info om vem som kan få inloggningsuppgifter, se nedan.


ÖPPEN INFORMATION


Via sidomenyvalet "Mina sidor" kan alla som är registrerade som medlemmar eller kontaktpersoner till medlemmar i föreningen ändra sina person- och adressuppgifter. Läs mer om det nedan.


Är man inte redan medlem görs alla nyanmälningar av blivande aktiva via Intresselistan på vår officiella hemsida.


OFFICIELLA ÖPPNA SIDOR


Den officiella hemsidan och övriga officiella kanaler (som vänder sig till besökare, intressera samt nya medlemmar och redan aktiva) hittar ni på länkarna nedan:


Vår officiella hemsida finns på:

https://solgf.seNi hittar även info på Facebook via:

https://www.facebook.com/solgf.se


Ni kan också följa oss på andra sociala kanaler:
https://www.instagram.com/solgf.se
https://www.twitter.com/solgfse
INLOGGNING KRÄVS FÖR LÅSTA SIDOR
För att se de låsta sidorna på Webbkansliet måste du först (om du inte redan är inloggad i Sportadmin) logga in via länken "Logga in" längst upp till höger på sidan och välja inloggningsalternativet "ledare/administratör".


Det är samma inloggningsuppgifter som till medlemsregistret Sportadmin i övrigt.


(Om du redan är inloggad i Sportadmin och kommer hit från den sidan behöver du inte logga in på nytt. Då är texten "Logga in" ersatt med tre symboler i stället.)


Se även "Logga in som ledare" i vänstermenyn för mer info om hur du loggar in.

De som kan få inloggningsuppgifter är:


Styrelseledamöter
Sektionsstyrelseledamöter
Kommittéledamöter
Valberedning
Revisorer
Huvudtränare
Tränare
Ass. tränare


Inloggningsuppgifter delas endast ut efter förfrågan.

Tillhör du någon av kategorierna och vill ha tillgång till Webbkansliet men inte fått inloggningsuppgifter tar du kontakt med kansliet.


När man är inloggad dyker även de låsta sidor som man i egenskap som tränare eller ledare i föreningen är behörig till upp bland toppflikarna. Vilka det är kan variera beroende på vilken eller vilka roller man har i föreningen.
MINA SIDOR
OBS! - Nyanmälningar till intresselistan kan inte göras den här vägen.

Alla som finns registrerade med e-postadress i medlemsregistret (som tränare, ledare, aktiv eller som kontaktperson till någon av de tidigare nämnda) kan via Webbkansliet se sina uppgifter via menyvalet "Mina sidor". Där går det även att uppdatera de registrerade personuppgifterna för den eller de medlemmar som man, via e-postadressen, är kopplad till.

För att kunna uppdatera uppgifterna via denna tjänst krävs att man har tillgång till den e-postadress som finns inlagd i systemet eftersom en tillfällig inloggningskod sänds till denna i samband med inloggningen.

Ska ni ändra e-postadress behöver ni därför göra det när ni fortfarande har tillgång till den som finns i registret. Är det inte fallet eller om ni glömt bort vilken/vilka e-postadresser som är registrerade måste ni ta kontakt med gruppens huvudtränare eller kansliet för att göra ändringar.

Klicka på menylänken "Mina sidor" för att komma till uppdateringssidan.

Ange er e-postadress för att få inloggningskoden och logga därefter in genom att ange koden.

Om någon som bör finnas i medlemsregistret inte dyker upp så är denne inte kopplad till den e-postadress ni har loggat in med. Försöker man då registrera personen på nytt står det att personnumret redan finns i medlemsregistret.

Nyanmälningar av personer som inte sedan tidigare är medlemmar i föreningen ska inte göras den här vägen. De hamnar i så fall inte i Intresselistan och kommer aldrig få information vid utskick. Nyanmälningar görs alltid via Intresselistan på vår officiella hemsida www.sol-flickorna.se.

När man loggat in finns det 3 flikar till på uppdateringssidan.

Flik 1 - PERSONUPPGIFTER:
Här kan man göra uppdateringar av personuppgifterna för de personer man har behörighet att komma åt. (Dvs. de som är kopplade till den e-postadress ni loggat in med.)

Flik 2 - NOTISER - VIKTIGT:
Används enbart för notiser om nyheter på våra interna ledarsidor. Om ni väljer att prenumerera på några av våra notiser och inte är tränare eller ledare så kommer ni få mejl varje gång vi lägger upp en ny intern nyhet men ni kan inte logga in och läsa den. Så för att slippa dessa mejl - se till att kryssa ur alla kryssrutor som räknas upp under SOL-flickonas GF.

Flik 3 - AKTIVITETER:
Här kan man se ett aktivitetsschema över de aktiva som man har behörighet för i registret. Schemat kan även innehålla aktiviteter från andra föreningar om det är så att personen är aktiv i olika föreningar som använder Sportadmin som medlemsregister.

Tänk dock på att det är samtliga i Sportadmin inlagda aktiviteter för en grupp som visas. I en del fall så gäller inte alla aktiviteter för en grupp alla medlemmar i denna då man kan vara uppdelad i mindre träningsgrupper eller kallats till olika tävlingar, träna olika dagar etc.