Till SOL GF:s officeilla hemsida - solgf.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MEDLEMSSIDOR
Välkommen

Detta är medlemssidorna för SOL GF


Här kan du som är aktiv uppdatera dina personuppgifter i vårt medlemsregister. Det är viktigt att alltid ha aktuella uppgifter, inte minst e-postadresser, registrerade. Ni loggar in som aktiv via fliken "Mina sidor".


Här visas även löpande nyheter som berör aktiva medlemmar. Rubrikerna för dessa nyheter visas även i medlemsappen.


OBS! För att göra det enkelt att läsa en nyhet som dyker upp i medlemsappen kan alla läsa dessa nyheter (och övrig info under fliken "Hem") oavsett om man är inloggad eller inte.


För tränare och ledare finns även en hel del kompletterande info som t.ex. info från kansliet, manualer, mallar och vårt dokumentarkiv här på medlemssidan. För att kunna se den informationen loggar ni in via fliken i menyn eller via medlemsregistret Sportadmin. (Det är samma inloggningsuppgifter hit som till Sportadmin.)


De senaste uppdateringarna från dessa ledarsidor hittar ni samlade under rubriken "Nyheter från våra grupper". För att se dessa krävs att man är inloggad som ledare/administratör. (Den kolumnen visas dock inte på enheter med liten skärm.)OFFICIELLA SIDOR


Den officiella hemsidan och övriga öppna kanaler hittar ni på länkarna nedan:


Vår officiella hemsida finns på:

https://solgf.se


Ni hittar oss även på:

https://www.facebook.com/solgf.se

https://www.instagram.com/solgf.se

Aktuella info angående covid-19
2022-01-26 16:58

Uppdatering från myndigheter, kommuner och våra idrottsförbund gäller tills annat meddelas.

SOL GF följer de lagar, råd och rekommendationer som regeringen, myndigheter, kommuner och förbund fattar med anledning av covid-19 eller andra liknande sjukdomar. Dessa, samt den riskbedömning föreningen gjort utifrån Folkhälsomyndighetens riktlinjer, ligger som grund för nedanstående regler.

 

De grundläggande reglerna om att tvätta sina händer inför träning samt att man alltid ska stanna hemma vid sjukdom eller vid minsta symptom på sjukdom som kan smitta andra kommer även fortsättningsvis att gälla. Dessa regler ingår i det nya normala.

Jultävlingen och juluppvisningarna 18/12 med strömningslänk
2021-12-15 15:38

Årets jultävling samt juluppvisningar genomförs utan publik lördagen den 18/12.

 

För att alla anhöriga ändå ska kunna se uppvisningarna kommer de att strömmas via följande länk: https://solgf.streamify.io/

 

Det går även att se strömmen i efterhand januari ut.

 

Deltagande grupper är de flesta grupperna från Trupp träning samt grupperna i våra tävlingssektioner AG, Cheer och Trupp. (Familjegympan och Bas träning deltar endast på SOL-dagen i april.)

 

Det är totalt 3 uppvisningar enligt nedanstående schema:

 

10.00 – 11.15 Uppvisning 1 inkl jultävlingen för Trupp träning
13.00 – 14.15 Uppvisning 2
16.00 – 17.15 Uppvisning 3

 

Uppvisningarna strömmas utan kostnad men vi kommer att ha ett stödbiljettlotteri där man för varje uppvisning kan vinna ett stort mjukisdjur.

 

Mer info om stödbiljettlotteriet finns på sidan för strömningen https://solgf.streamify.io/. Där finns också en översikt över vilka grupper som är med på respektive uppvisning samt en startordning per uppvisning.

 

Vi vill också påminna om att man endast ska delta om man känner sig fullt frisk. Läs mer om våra aktuella covid-19 regler som även omfattar andra sjukdomar.

 

Covid-19 regler

 

Om regler och rekommendationer i anslutning till pandemin skärps ytterligare kan det innebära att nya förändringar kan komma att ske med kort varsel.

Familjedagen 13/11 2021
2021-10-27 00:05

Lördagen den 13/11 arrangerar vi åter vår populära Familjedag i Västertorpshallen kl. 11.00 – 15.00.

 

Efter ett uppehåll 2020 är det nu dags för den 25:e upplagan och vi hälsar alla varmt välkomna!

 

Det är drop-in så kom när det passar er bäst. Vi har uppvisningar 12, 13 och 14 och dessemellan massa annat skoj.

(Se mer på flygbladet ovan och notera att köp i servering eller i någon av de andra stånden enbart sker med kort eller swish.)

 

Ett bra tillfälle både för aktiva och den som vill börja att bekanta sig mer med föreningen.

 

Som vanligt är det fri entré!

Höstlov vecka 44
2021-10-22 09:40

Vecka 44 (1-7 november) är det höstlov. Då är alla träningar i skolgymnastiksalar inställda samt att kansliet är stängt.

 

För grupper som tränar i idrottshallar gäller att ni kontaktar era tränare för info om eventuellt förändrade träningar.

Avgifter hösten 2021 och SOL GF stipendiefond
2021-09-21 10:41

Aviseringen av höstens avgifter för våra tävlingsgrupper sänds under dagen den 21/9 ut via e-post och man bekräftar sin plats genom att betala avgiften senast den 30/9 2021.

 

Önskar man inte fortsätta i gruppen går det även att enkelt avboka sig genom att klicka på länken "Jag ska inte vara med" som finns på aviseringen.

 

På aviseringen står gruppens ordinarie träningstider. Deltar man efter överenskommelse med huvudtränaren på alla träningar betalar man ändå full avgift. För AG är inga träningstider noterade då de varierar mellan de individuella gymnasterna.

 

Alla avgifter är fastställda för respektive grupp (per aktiv för AG). Ni hittar alla avgifter på www.solgf.se/avgifter.

 

I samband med aviseringen vill vi även nämna SOL GF stipendiefond. Det är en fond som man kan söka ett ekonomiskt stipendie från om någon avgift eller kostnad i SOL GF kan vara avgörande för det fortsatta deltagandet i föreningen. Läs mer om stipendiefonden på www.solgf.se/stipendiefonden.

 

Vi vill även passa på att tipsa er som inte laddat hem medlemsappen ännu om att göra det. I medlemsappen ser ni gruppens träningar samt utsända och betalade terminsavgiftsfakturor. Ni hittar medlemsappen på https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

 

Läs även mer om våra avgifter och betalning på www.solgf.se/avgifter samt www.solgf.se/betalning.

SOL GF Årsmöte 2021
2021-08-22 22:55
SOL GF årsmöte 2021

SOL GF kallar alla medlemmar till årsmötet 2021 som äger rum onsdagen den 22/9 19.00 – 21.00. För komplett kallelse samt obligatorisk föranmälan gå till solgf.se/arsmote.

 

Vi behöver din anmälan senast 2021-09-13 för att hinna förbereda röstlängden och planera både fysiskt och digitalt deltagande.

 

Valberedningen söker även dig som vill bidra till styrelsearbetet i föreningen och därmed vara med och bestämma om den övergripande inriktningen för föreningen under de kommande åren. Se deras brev nedan:

 

"SOL gymnastikförening är en ideell förening som till stor del drivs av ideella krafter. Inför årsmötet behöver vi förstärka föreningens styrelse. Kanske är du förälder med erfarenhet från andra föreningar? Eller tidigare gymnast?

 

Du gillar att arbeta tillsammans för medlemmarnas bästa och att engagera dig och bidra till en ännu bättre förening. Låter det intressant eller vill du veta mer?

 

Hör av dig till valberedningen på valberedningen@solgf.se"

Vill du bidra till styrelsearbetet i SOL?
2021-08-18 13:35

I september är det dags för årsmöte och att välja en ny styrelse. Vi behöver fler styrelsemedlemmar!

 

SOL gymnastikförening är en ideell förening som till stor del drivs av ideella krafter. Inför årsmötet behöver vi förstärka föreningens styrelse. Kanske är du förälder med erfarenhet från andra föreningar? Eller tidigare gymnast?

 

Du gillar att arbeta tillsammans för medlemmarnas bästa och att engagera dig och bidra till en ännu bättre förening. Låter det intressant eller vill du veta mer?

 

Hör av dig till valberedningen på valberedningen@solgf.se

Info om hösten 2021
2021-08-10 13:37

Vi håller just nu på att fastställa träningsschemat för alla höstens grupper.

 

För tävlingsgrupperna sänds info ut direkt från respektive sektion eller huvudtränare. Både vilka dagar och tider träningen kommer vara samt när terminen startar.

 

För träningsgrupperna i våra olika sektioner kommer info från kansliet i mitten av augusti och där beräknas terminen starta vecka 36.

 

Samtliga aktiva som gick i en grupp under våren 2021 kommer inför hösten att få en avisering på terminsavgiften. Genom att betala den aviseringen bekräftar man sin plats. Om man inte önskar gå kvar i föreningen kan man även välja att klicka i knappen ”Jag ska inte vara med” och man stryks då. För den som önskar byta grupp kommer info om hur man gör det i samband med aviseringen av avgiften.

 

För träningsgrupperna kommer aviseringen i slutet av augusti. För tävlingsgrupperna kan aviseringen komma i augusti eller september.

 

Den som önskar börja i SOL GF kan på sidan solgf.se/anmalan läsa mer om hur man anmäler sig till föreningen.

Premiär: SOL-dagen 2021
2021-05-15 02:54

I dag den 15/5 är det premiär för årets digitala SOL-dag. Fram till den 30/6 hittar ni bidragen från våra grupper på vår playkanal på Streamify.

 

Direktlänken till SOL-dagen 2021 är https://solgf.streamify.io/play/collections/1392155716730486784

 

Ni hittar årets program/meny nedan. Med den som vägledning hittar ni enkelt bland alla 47 bidrag

 

 

Våra utmärkelser till aktiva, ledare och tränare presenters i år via vårt konto på Instagram. Följ det nedan så ni inte missar vilka det är som är värda extra uppmärksamhet i år.

 

www.instagram.com/solgf.se

Facebook
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..