Till SOL GF:s officeilla hemsida - solgf.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MEDLEMSSIDOR
INLOGGNING KRÄVS
För att som aktiv eller ledare se de låsta sidorna på medlem.solgf.se måste man först logga in. Alla kan dock läsa det sin finns under fliken "Hem" även utan att vara inloggade.

Aktiva loggar in med e-postadress och engångskod via fliken "Mina sidor". Dvs på samma sätt som i medlemsappen. Det kan även ledare göra om man vill uppdatera sina personuppgifter.

För ledare finns även möjligheten att komma åt våra ledarsidor. För att göra det loggar man in via fliken "Logga in som ledare" och det är då samma inloggningsuppgifter som till medlemsregistret Sportadmin.


(Om du redan är inloggad i Sportadmin och kommer hit från den sidan behöver du inte logga in på nytt. Då är texten "Logga in" uppe till höger ersatt med tre symboler i stället.)

OM "MINA SIDOR"
OBS! - Nyanmälningar till intresselistan kan inte göras den här vägen.

Alla som finns registrerade med e-postadress i medlemsregistret (som tränare, ledare, aktiv eller som kontaktperson till någon av de tidigare nämnda) kan via denna sida se sina uppgifter via fliken "Mina sidor". Där går det även att uppdatera de registrerade personuppgifterna för den eller de medlemmar som man, via e-postadressen, är kopplad till.

För att kunna uppdatera uppgifterna via denna sida krävs det att man har tillgång till den e-postadress som finns inlagd i systemet eftersom en tillfällig inloggningskod sänds till denna i samband med inloggningen.

Ska ni ändra e-postadress behöver ni därför göra det när ni fortfarande har tillgång till den som finns i registret. Är det inte fallet eller om ni glömt bort vilken/vilka e-postadresser som är registrerade måste ni ta kontakt med gruppens huvudtränare eller kansliet för att göra ändringar.

Hur man loggar in till "Mina sidor"

Klicka på fliken för att komma till inloggningssidan.

Ange er e-postadress för att få inloggningskoden och logga därefter in genom att ange koden.

Om någon som bör finnas i medlemsregistret inte dyker upp så är denne inte kopplad till den e-postadress ni har loggat in med. Försöker man då registrera personen på nytt står det att personnumret redan finns i medlemsregistret.

Nyanmälningar av personer som sedan tidigare inte är medlemmar i föreningen ska inte göras den här vägen. De hamnar i så fall inte på Intresselistan och kommer aldrig få information vid utskick. Nyanmälningar görs alltid via Intresselistan på vår officiella hemsida solgf.se/anmalan.

När man loggat in finns det 3 flikar till på uppdateringssidan.

Flik 1 - PERSONUPPGIFTER:
Här kan man göra uppdateringar av personuppgifterna för de personer man har behörighet att komma åt. (Dvs. de som är kopplade till den e-postadress ni loggat in med.)

Flik 2 - NOTISER - VIKTIGT:
Används enbart för notiser om nyheter på våra interna ledarsidor. Om ni väljer att prenumerera på några av våra notiser och inte är tränare eller ledare så kommer ni få mejl varje gång vi lägger upp en ny intern nyhet men ni kan inte logga in och läsa den. Så för att slippa dessa mejl - se till att kryssa ur alla kryssrutor som räknas upp under SOL GF.

Flik 3 - AKTIVITETER:
Här kan man se ett aktivitetsschema över de aktiva som man har behörighet för i registret. Schemat kan även innehålla aktiviteter från andra föreningar om det är så att personen är aktiv i olika föreningar som använder Sportadmin som medlemsregister.

Tänk dock på att det är samtliga i Sportadmin inlagda aktiviteter för en grupp som visas. I en del fall så gäller inte alla aktiviteter för en grupp alla medlemmar i denna då man kan vara uppdelad i mindre träningsgrupper eller kallats till olika tävlingar, träna olika dagar etc.
OFFICIELLA SIDOR
För att läsa denna sida behöver man vara medlem i SOL GF och aktiv i någon grupp.

OFFICIELLA SIDOR


Den officiella hemsidan och övriga öppna kanaler hittar ni på länkarna nedan:


Vår officiella hemsida finns på:

https://solgf.se


Ni hittar oss även på:

https://www.facebook.com/solgf.se

https://www.instagram.com/solgf.se