Till SOL GF:s officeilla hemsida - solgf.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MEDLEMSSIDOR
Välkommen

Detta är medlemssidorna för SOL GF


Här kan du som är aktiv uppdatera dina personuppgifter i vårt medlemsregister. Det är viktigt att alltid ha aktuella uppgifter, inte minst e-postadresser, registrerade. Ni loggar in som aktiv via fliken "Mina sidor".


Här visas även löpande nyheter som berör aktiva medlemmar. Rubrikerna för dessa nyheter visas även i medlemsappen.


OBS! För att göra det enkelt att läsa en nyhet som dyker upp i medlemsappen kan alla läsa dessa nyheter (och övrig info under fliken "Hem") oavsett om man är inloggad eller inte.


För tränare och ledare finns även en hel del kompletterande info som t.ex. info från kansliet, manualer, mallar och vårt dokumentarkiv här på medlemssidan. För att kunna se den informationen loggar ni in via fliken i menyn eller via medlemsregistret Sportadmin. (Det är samma inloggningsuppgifter hit som till Sportadmin.)


De senaste uppdateringarna från dessa ledarsidor hittar ni samlade under rubriken "Nyheter från våra grupper". För att se dessa krävs att man är inloggad som ledare/administratör. (Den kolumnen visas dock inte på enheter med liten skärm.)OFFICIELLA SIDOR


Den officiella hemsidan och övriga öppna kanaler hittar ni på länkarna nedan:


Vår officiella hemsida finns på:

https://solgf.se


Ni hittar oss även på:

https://www.facebook.com/solgf.se

https://www.instagram.com/solgf.se

Lovläger i SOL GF 2022 – 2023
2022-04-11 15:15

Vi öppnar nu upp möjligheten att redan nu göra era intresseanmälningar till kommande lovläger i SOL GF.

 

Via nedanstående länk kan du försäkra dig om att bli först med info samt även få möjligheten att göra din definitiva anmälan före alla andra.

 

Våra lovläger kommer från sommaren 2022 i de flesta fall vara öppna både för medlemmar i SOL GF och alla som inte hunnit bli det ännu.

 

Närmast är det våra sommarlovsläger som är aktuella. Dessa kommer vi arrangera vecka 24, 25, 26, 31, 32 samt 33. Därefter kommer det vara läger på alla skollov.

 

Registrera ditt intresse via nedanstående länk så ser vi till att du får mer info så snart den finns:

https://form.jotform.com/solgf/intresselista-lov-22-23

 

Är du tränare i SOL GF eller har annan erfarenhet av att träna gymnastik eller cheerleading. Då kan du inom kort anmäla ditt intresse av att vara tränare på ett eller flera av våra läger. Kontakta tillsvidare kansliet via ledarmejlen eller e-post kansliet@solgf.se för att få mer info.

Bodil Schwinn ny verksamhetschef på SOL GF
2022-04-05 19:28

Den 2 maj börjar Bodil Schwinn som verksamhetschef på SOL GF. Bodil arbetar idag som karriärcoach och har en utbildning som hälsopedagog i bagaget. Hon har tidigare tränat truppgymnastik och även varit gymnastiktränare.

 

– Jag har fått så mycket från gymnastiken, så nu är det min tur att ge tillbaka, säger Bodil som bor i Sollentuna med sina två barn.

 

Rollen som verksamhetschef är ny i föreningen och ett resultat av ett omfattande organisationsarbete som genomförts under verksamhetsåret.

 

– Målet är att skapa de bästa förutsättningarna för att kunna utveckla föreningen ytterligare och erbjuda en ännu bredare och bättre verksamhet för våra medlemmar. Styrelsen har under arbetet identifierat behovet av att tillsätta en verksamhetschef som kan driva föreningens utvecklingsarbete och också leda personalgruppen som vuxit ordentligt de senaste åren, säger Anna Karlgård, ordförande i SOL GF.

 

Med Bodil på plats har föreningen fem anställda. Fyra av dem arbetar på föreningens kansli med medlemsservice, föreningsutveckling och förvaltning, och en är huvudsakligen tränare och hittas oftast i någon av alla våra träningshallar. 

 

– Vi ser fram emot att växla upp utvecklingsarbetet tillsammans med det här grymma gänget och våra ideella ledare, säger Anna Karlgård.

 

Vi hälsar Bodil varmt välkommen till SOL GF!

SOL-dagen 23/4 2022
2022-04-05 19:05

SOL-dagen 2022 äger rum i Brännkyrkahallen lördagen den 23/4. Totalt kommer det vara 3 uppvisningar som håller på ca 75 minuter var.


Biljetter till SOL-dagen köps via Tickster via nedanstående länkarFörsäljningen öppnar torsdagen den 7/4 kl. 18.00 men man kan redan nu se vilka grupper som är med på respektive uppvisning. Klicka på uppvisningens namn ovan för att komma till översiktssidan för just den uppvisningen.


Biljetterna kostar 120:- (inkl serviceavgift) för sittplats och 100:- (inkl serviceavgift) för ståplats. Det är samma priser oavsett ålder men barn under 4 år kommer in utan biljett om man sitter i en vuxens knä.


Man kan köpa max 2 biljetter per köp.


Var noga med att även kontrollera med er grupp att ni är med på SOL-dagen och vilken uppvisning det gäller.


Om man är med som extra funktionär så behöver man ingen biljett men man kan eventuellt inte se hela uppvisningen. Anmäl i så fall ert intresse via formuläret nedan. Vissa grupper har även funktionärsuppdrag under respektive uppvisning eller under iordningställandet på fredagen. Ni får info från era tränare om tider etc.


https://form.jotform.com/solgf/hallvard-sol-dagen-2022

Sportlov vecka 9 (28/2 - 6/3)
2022-02-24 23:04

Vecka 9 (28/2 – 6/3) är det sportlov och under den perioden är alla skolgymnastiksalar stängda.

 

Även kansliet har stängt under lovet.

 

För grupper som tränar i idrottshallar gäller att ni får information av era tränare om eventuellt förändrade träningstider.

Aktuella info angående covid-19
2022-02-09 17:00

SOL GF följer de lagar, råd och rekommendationer som regeringen, myndigheter, kommuner och förbund fattar med anledning av covid-19 eller andra liknande sjukdomar. Dessa, samt den riskbedömning föreningen gjort utifrån Folkhälsomyndighetens riktlinjer, ligger som grund för nedanstående regler.

 

De grundläggande reglerna om att tvätta sina händer inför träning samt att man alltid ska stanna hemma vid sjukdom eller minsta symptom på sjukdom som kan smitta andra kommer även fortsättningsvis att gälla. Dessa regler ingår i det nya normala.

Jultävlingen och juluppvisningarna 18/12 med strömningslänk
2021-12-15 15:38

Årets jultävling samt juluppvisningar genomförs utan publik lördagen den 18/12.

 

För att alla anhöriga ändå ska kunna se uppvisningarna kommer de att strömmas via följande länk: https://solgf.streamify.io/

 

Det går även att se strömmen i efterhand januari ut.

 

Deltagande grupper är de flesta grupperna från Trupp träning samt grupperna i våra tävlingssektioner AG, Cheer och Trupp. (Familjegympan och Bas träning deltar endast på SOL-dagen i april.)

 

Det är totalt 3 uppvisningar enligt nedanstående schema:

 

10.00 – 11.15 Uppvisning 1 inkl jultävlingen för Trupp träning
13.00 – 14.15 Uppvisning 2
16.00 – 17.15 Uppvisning 3

 

Uppvisningarna strömmas utan kostnad men vi kommer att ha ett stödbiljettlotteri där man för varje uppvisning kan vinna ett stort mjukisdjur.

 

Mer info om stödbiljettlotteriet finns på sidan för strömningen https://solgf.streamify.io/. Där finns också en översikt över vilka grupper som är med på respektive uppvisning samt en startordning per uppvisning.

 

Vi vill också påminna om att man endast ska delta om man känner sig fullt frisk. Läs mer om våra aktuella covid-19 regler som även omfattar andra sjukdomar.

 

Covid-19 regler

 

Om regler och rekommendationer i anslutning till pandemin skärps ytterligare kan det innebära att nya förändringar kan komma att ske med kort varsel.

Familjedagen 13/11 2021
2021-10-27 00:05

Lördagen den 13/11 arrangerar vi åter vår populära Familjedag i Västertorpshallen kl. 11.00 – 15.00.

 

Efter ett uppehåll 2020 är det nu dags för den 25:e upplagan och vi hälsar alla varmt välkomna!

 

Det är drop-in så kom när det passar er bäst. Vi har uppvisningar 12, 13 och 14 och dessemellan massa annat skoj.

(Se mer på flygbladet ovan och notera att köp i servering eller i någon av de andra stånden enbart sker med kort eller swish.)

 

Ett bra tillfälle både för aktiva och den som vill börja att bekanta sig mer med föreningen.

 

Som vanligt är det fri entré!

Höstlov vecka 44
2021-10-22 09:40

Vecka 44 (1-7 november) är det höstlov. Då är alla träningar i skolgymnastiksalar inställda samt att kansliet är stängt.

 

För grupper som tränar i idrottshallar gäller att ni kontaktar era tränare för info om eventuellt förändrade träningar.

Avgifter hösten 2021 och SOL GF stipendiefond
2021-09-21 10:41

Aviseringen av höstens avgifter för våra tävlingsgrupper sänds under dagen den 21/9 ut via e-post och man bekräftar sin plats genom att betala avgiften senast den 30/9 2021.

 

Önskar man inte fortsätta i gruppen går det även att enkelt avboka sig genom att klicka på länken "Jag ska inte vara med" som finns på aviseringen.

 

På aviseringen står gruppens ordinarie träningstider. Deltar man efter överenskommelse med huvudtränaren på alla träningar betalar man ändå full avgift. För AG är inga träningstider noterade då de varierar mellan de individuella gymnasterna.

 

Alla avgifter är fastställda för respektive grupp (per aktiv för AG). Ni hittar alla avgifter på www.solgf.se/avgifter.

 

I samband med aviseringen vill vi även nämna SOL GF stipendiefond. Det är en fond som man kan söka ett ekonomiskt stipendie från om någon avgift eller kostnad i SOL GF kan vara avgörande för det fortsatta deltagandet i föreningen. Läs mer om stipendiefonden på www.solgf.se/stipendiefonden.

 

Vi vill även passa på att tipsa er som inte laddat hem medlemsappen ännu om att göra det. I medlemsappen ser ni gruppens träningar samt utsända och betalade terminsavgiftsfakturor. Ni hittar medlemsappen på https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

 

Läs även mer om våra avgifter och betalning på www.solgf.se/avgifter samt www.solgf.se/betalning.

Facebook
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..