Till SOL GF:s officeilla hemsida - solgf.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MEDLEMSSIDOR
Välkommen

Detta är medlemssidorna för SOL GF


Här kan du som är aktiv uppdatera dina personuppgifter i vårt medlemsregister. Det är viktigt att alltid ha aktuella uppgifter, inte minst e-postadresser, registrerade. Ni loggar in som aktiv via fliken "Mina sidor".


Här visas även löpande nyheter som berör aktiva medlemmar. Rubrikerna för dessa nyheter visas även i medlemsappen.


OBS! För att göra det enkelt att läsa en nyhet som dyker upp i medlemsappen kan alla läsa dessa nyheter (och övrig info under fliken "Hem") oavsett om man är inloggad eller inte.


För tränare och ledare finns även en hel del kompletterande info som t.ex. info från kansliet, manualer, mallar och vårt dokumentarkiv här på medlemssidan. För att kunna se den informationen loggar ni in via fliken i menyn eller via medlemsregistret Sportadmin. (Det är samma inloggningsuppgifter hit som till Sportadmin.)


De senaste uppdateringarna från dessa ledarsidor hittar ni samlade under rubriken "Nyheter från våra grupper". För att se dessa krävs att man är inloggad som ledare/administratör. (Den kolumnen visas dock inte på enheter med liten skärm.)OFFICIELLA SIDOR


Den officiella hemsidan och övriga öppna kanaler hittar ni på länkarna nedan:


Vår officiella hemsida finns på:

https://solgf.se


Ni hittar oss även på:

https://www.facebook.com/solgf.se

https://www.instagram.com/solgf.se

Årsmöte 2023 21/9 19.00 - 21.00
2023-08-25 18:34

SOL GFs årsmöte 2023 kommer att hållas i Hägerstensåsens Medborgarhus torsdagen den 21/9 19.00 - 21.00.

 

Officiell kallelse med dagordning finns på vår hemsida solgf.se/arsmote.

 

På den sidan finns även ett anmälningsformulär som ni kan anmäla er till årsmötet via så att vi kan förbereda mötet på bästa sätt.

Prova på cheerleading 13/5 för dig född 2009-2015 som inte provat förut
2023-05-02 17:25

Välkommen till SOL GF Stars Provträning för säsongen 2023-2024

 

När: 13 maj 

Tid: 13:30-14:30

Var: Västertorpshallen Lilla hallen, Personnevägen 90

Ha på dig: Tajta kläder, inneskor, uppsatt hår

Ta med: Vattenflaska


Vi erbjuder:

Provträning för dig född 2009-2015 som är nyfiken på cheerleading och aldrig provat.

Alla som anmäler sig till provträning kommer sedan få mer information om hur man går tillväga för att boka plats i någon av våra grupper till hösten när de släpps eller hur internförflyttningar inom SOL GF fungerar.

 

Anmälan: https://forms.gle/gryjQumNEU1cyLoc6

 
Frågor ställs till cheer@solgf.se

SOL-dagen 2023 - Enskedehallen lördagen den 22/4
2023-03-27 17:08

I år firar vi på SOL GF hela 70 år. Detta gör vi med en storslagen show som vi kallar SOL dagen den 22 april i Enskedehallen.

 

På plats finns grupper från samtliga sektioner för att bjuda på en fantastisk uppvisning. På golvet kommer det visas en variation av cheerprogram, bom, volter båda på airtrack och trampett, fristående, kullerbyttor, groupstunt och mycket mer!

 

Biljetterna släpps måndagen den 3/4 kl. 18.00 på nedanstående länk:

 

BILJETTER

 

Det går dock bra att redan nu gå in på sidan för att se vilka grupper som är med på vilken av de tre uppvisningarna (finns även via läs mer nedan). Stäm även av med gruppens huvudtränare.

 

Biljetterna kostar 120:- för sittplats (numrerat) och 100:- för ståplats. Sedan tillkommer det 20:- i serviceavgift per biljett. Barn under 4 år går in gratis om man sitter i någons knä.

 

Ståplatsbiljetterna säljs enbart om sittplatsbiljetterna tar slut.

Info om våren 2023
2022-12-01 13:07

Tisdagen den 6/12 kommer aviseringen av vårens avgifter att sändas ut till våra grupper som inte har krav på förkunskaper. Det gäller cheer träning, familjegympa, bas träning, trupp träning samt gröna och gula grupper i Trupp (inkl. Grundtruppen 1).

 

Önskar man gå kvar i gruppen så betalar man den aviserade avgiften. Det måste göras senast söndagen den 11/12 om man önskar gå kvar i nuvarande grupp.

 

Därefter kommer vi, efter att vi gått igenom de önskemål om gruppbyten som kommit in, att släppa kvarvarande lediga platser till intresselistan. Förhoppningsvis kan det ske före jul. Info om exakt dag och tid kommer sändas ut via e-post till alla som är med på vår intresselista.

 

I samband med aviseringarna kommer det även vara möjligt att sända in önskemål om gruppbyten via vårt bytesformulär. Länk till det kommer finnas i meddelandet om aviseringarna. I formuläret står det hur man ska göra med den aviserade avgiften beroende på om vi kan genomföra bytet eller inte.

 

Schemat för våren 2023 är i de flesta fall detsamma som var nu under hösten 2022 och alla grupper omfattar även samma födelseår. Ni hittar det på länken solgf.se/schema. Det är först till hösten 2023 som alla aktiva flyttas upp ett år och man då byter från t.ex. familjegympa till bas träning.

 

Det spelar ingen roll när under aviseringsperioden som man bekräftar sin plats genom att betala avgiften för våren. Om man däremot sänder in ett önskemål om gruppbyten så kommer vi hantera dessa i den ordning de kommer in via formuläret. Önskemål om gruppbyten som sänds in via e-post kommer inte att behandlas. Däremot är man alltid välkommen att ställa frågor via e-post till adressen kansliet@solgf.se.

 

För alla tävlingsgrupper sker aviseringen av vårens avgifter under januari.

Juluppvisningarna 10/12
2022-11-30 19:04

Årets juluppvisningar äger rum i Enskedehallen lördagen den 10/12.

 

Vi kommer i år att ha tre uppvisningar där grupperna från trupp träning samt AG, cheer och trupp blandas.

Uppvisning 1 – 10.30 – 11.45
Uppvisning 2 – 13.30 – 14.45
Uppvisning 3 – 16.30 – 17.45

 

Vi har i år rekordmånga grupper och för att få plats med alla har vi i år ingen jultävling för trupp träning.

 

Biljetterna kostar liksom vid SOL-dagen i våras 120:- för sittplats och 100:- för ståplats (serviceavgift 10:- per biljett tillkommer). Barn 4 år eller yngre som sitter i någons knä går in gratis. De aktiva behöver inga biljetter utan är med sina grupper under hela uppvisningen och sitter inte på läktaren.

 

Biljetterna släpps lördagen den 3/12 kl 16.00. Länk till försäljningssidan hos Tickster: Biljetter Juluppvisningarna

 

Viktigt - Inga biljetter kommer att säljas manuellt på plats eller mot kontant betalning. Däremot så är webbshoppen via länken ovan öppen så länge det finns biljetter kvar.

 

Ståplats öppnas om/när sittplatsbiljetterna börjar ta slut. Om ståplats inte behövs kommer dessa platser i stället reserveras för aktiva som vill titta.

 

Var noga med att även kontrollera med er grupp att ni är med på SOL-dagen och vilken uppvisning det gäller.

 

För uppdelning av grupperna mellan de olika uppvisningarna se nedan:

Höstlovsläger 2022
2022-10-06 13:56

Nu går det att anmäla sig till våra höstlovsläger för cheer och trupp. Anmälan sker på vår bokningssida med direktlänken https://sportadmin.se/book/?F=9d586709-4592-4db7-9099-e7f7a46d0efe

 

Lägren är enbart öppna för aktiva som redan går i SOL GF. För cheer kan aktiva i alla cheergrupper anmäla sig. För trupp och Trupp träning anges i inbjudan vilka grupper lägren är öppna för.

 

Logga in på bokningssidan så öppnas de läger som just du kan anmäla dig till upp.

 

Man kan välja på att gå alla 5 dagar (månd-fred) eller att gå 3 (månd-onsd) eller 2 dagar (torsd-fred).

Det går att anmäla sig så länge det finns lediga platser kvar men längst t.o.m. den 26/10.

SOL GFs årsmötet 2022 - På Lillsved söndagen den 11/9 10.00 - 12.00
2022-08-17 17:59

SOL GFs årsmöte 2022 kommer hållas söndagen den 11/9 10.00 – 12.00 under vår ledarhelg på Lillsved (Lillsvedsvägen 100, Värmdö) den helgen.


För att delta behöver man göra en anmälan senast den 4/11 via vårt formulär som ni hittar på vår sidan för den officiella kallelsen:

www.solgf.se/arsmote

 

Det kommer vara möjligt att delta både på plats och digitalt även för er som inte är ledare.

 

Notera: Anmälan till årsmötet behöver göras även av de ledare som deltar på ledarhelgen den 10-11/9.

Info inför hösten 2022
2022-08-04 16:16

Snart är sommaren över för denna gång och det börjar bli dags att tänka på höstens verksamhet.

 

Nu under augusti kommer vi sända ut info till alla som gick i en grupp under våren 2022 samt även till alla som finns med på vår intresselista.

 

Går man sedan tidigare i en äldre tävlingsgrupp kommer informationen från aktuell huvudtränare. För de yngre tävlingsgrupperna samt för våra träningsgrupper kommer informationen från kansliet eller aktuell sektion.

För grupper som tränar en gång i veckan sker terminsstarten i början av september.

 

Gick man i en grupp i vår BoU-sektion (familjegympa, bas träning eller trupp träning) så kommer man få en avisering om plats till höstterminen under vecka 33. I samband med den kommer även info om hur man gör om man vill byta grupp. För att minska antalet mejl kommer vi försöka samordna information om hösten så att den sänds ut samtidigt från alla sektioner.

 

Har man inte gått tidigare och därmed finns med på vår intresselista (www.solgf.se/anmalan) planerar vi att skicka ut info om höstens kvarvarande lediga platser kring 1/9. Dessa släpps sedan via vår bokningssida och det kommer som tidigare år vara principen ”först till kvarn” som gäller för dessa grupper.

 

Kansliet kommer inte kunna ge några individuella svar om platser och tider till hösten innan den informationen även har sänts ut via e-post.

 

Vi rekommenderar alla aktiva att ni och eventuella målsmän laddar hem Sportadmins medlemsapp där mycket av informationen samlas både inför och under verksamhetsåret. Ni hittar den via följande länk: https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

Välkommen Jasmine!
2022-06-16 01:15

Efter att William har valt att efter sommaren gå vidare till nya uppdrag har vi nu en riktigt rolig nyhet!

 

SOL GF har just anställt Jasmine Söderlund som chefstränare på heltid i föreningen och hon börjar hos oss den 1 augusti. Hennes roll kommer att vara delad mellan tränaruppdrag, tränaransvar, verksamhetsutveckling samt administration.  Vi är mycket glada över vår rekrytering och är trygga med att Jasmine kommer vara en stor tillgång för hela föreningen.

 

Med sin bakgrund kommer hon att kunna stötta och peppa våra fantastiska tränare samt skapa bättre samarbete och kunskapsutbyte mellan sektioner och grupper. Hon kommer ha ett brett uppdrag där det bland annat ingår stöd till seniortrupperna med fristående och till cheergrupperna med gymnastikträning. Men givetvis även mycket mer.

 

”Jättespännande uppdrag och jag ser fram emot att börja i augusti. Jag är före detta truppgymnast som också började som ledare inom truppgymnastik 2003 och varit det sedan dess. Senaste åren har jag arbetat heltid som tränare på bland annat Island och i Enebybergsgymnasterna. Utöver det har jag en bakgrund inom dans vilket är ett av mina stora intressen tillsammans med gymnastiken. Att koreografera friståenden är något jag tycker är väldigt roligt och också har gjort på olika nivåer. Nu senast fick ett fristående jag tog fram till min isländska klubb högsta poängen i USM klassen på Islandsmästerskapen.

 

Jag har även en naprapatexamen och har arbetat bland annat i djurgården fotboll med skade­förebyggande åtgärder och rehab vilket också är erfarenheter och kunskap jag gärna delar med mig av. Jag brinner för att inspirera och föra vidare min erfarenhet till andra och är taggad på att komma in i den här rollen i SOL GF och att vi tillsammans kan utveckla föreningen vidare. Vi ses i hallen!” Jasmine Söderlund

Facebook
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..