Till SOL GF:s officeilla hemsida - solgf.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MEDLEMSSIDOR
Välkommen

Detta är medlemssidorna för SOL GF


Här kan du som är aktiv uppdatera dina personuppgifter i vårt medlemsregister. Det är viktigt att alltid ha aktuella uppgifter, inte minst e-postadresser, registrerade. Ni loggar in som aktiv via fliken "Mina sidor".


Här visas även löpande nyheter som berör aktiva medlemmar. Rubrikerna för dessa nyheter visas även i medlemsappen.


OBS! För att göra det enkelt att läsa en nyhet som dyker upp i medlemsappen kan alla läsa dessa nyheter (och övrig info under fliken "Hem") oavsett om man är inloggad eller inte.


För tränare och ledare finns även en hel del kompletterande info som t.ex. info från kansliet, manualer, mallar och vårt dokumentarkiv här på medlemssidan. För att kunna se den informationen loggar ni in via fliken i menyn eller via medlemsregistret Sportadmin. (Det är samma inloggningsuppgifter hit som till Sportadmin.)


De senaste uppdateringarna från dessa ledarsidor hittar ni samlade under rubriken "Nyheter från våra grupper". För att se dessa krävs att man är inloggad som ledare/administratör. (Den kolumnen visas dock inte på enheter med liten skärm.)OFFICIELLA SIDOR


Den officiella hemsidan och övriga öppna kanaler hittar ni på länkarna nedan:


Vår officiella hemsida finns på:

https://solgf.se


Ni hittar oss även på:

https://www.facebook.com/solgf.se

https://www.instagram.com/solgf.se

Inför SOL-dagen på lördag den 20/4
2024-04-17 16:58

Här kommer lite kompletterande information inför SOL-dagen som arrangeras i Brännkyrkahallen nu på lördag.
 

 • Vi vill börja med att upprepa att det är extremt ont om parkeringsplatser efter att hallens alla parkeringsplatser är stängda och att gatan utanför dessutom till stora delar är avstängd. Vi rekommenderar mycket starkt att ni tar er till hallen kommunalt eller att ni räknar med att få parkera en bra bot bort och sedan gå en längre sträcka. Anpassa era tider så att ni inte kommer för sent till er uppvisning.

 • Vi kommer inte sälja några biljetter på plats eller mot kontant betalning. Har ni inte köpt biljetter ännu så görs det via vår portal hos Tickster https://www.tickster.com/sv/p/sol-gf. I skrivande stund finns det ståplatsbiljetter kvar till alla uppvisningar medan sittplatserna är slut. Med tanke på att det går att återlösa biljetter som inte ska utnyttjas hos Ticksters kundtjänst under deras öppettider fram t.o.m. torsdagen den 18/4 kan det möjligen dyka upp enstaka sittplatsbiljetter. Efter det att Ticksters kundtjänst har stängt på torsdagen går det inte längre att återlösa biljetter som inte kommer utnyttjas.

 • Vi har tidigare uppmanat alla att hålla sig till max 2 biljetter per uppvisning för att det begränsade utbudet ska räcka till så många som möjligt. Nu har dock alla intresserade haft möjlighet att köpa biljetter sedan den 8/4 så nu släpper vi den rekommendationen när det gäller kvarvarande biljetter.

 • Samtliga uppvisningar kommer att sändas gratis via nedanstående länkar. Det kommer även vara möjligt att se uppvisningarna i efterhand om ni vill titta tillsammans med de aktiva när ni kommer hem.

  Uppvisning 1 – 09:00 – länk: https://youtube.com/live/ewuncQh_YbQ?feature=share

  Uppvisning 2 – 11:30 – länk: https://youtube.com/live/RJYkbFRovnk?feature=share

  Uppvisning 3 – 14:00 – länk: https://youtube.com/live/iaXxpJLl8xI?feature=share

  Uppvisning 4 – 17:00 – länk: https://youtube.com/live/5E3upY0LfI0?feature=share

  Streamen sker med en kamera. För att se vilka grupper som är med på respektive uppvisning se tidigare nyhet om SOL-dagen.

 • Serveringen i hallen sköts av ett lag från cheersektionen. Gynna gärna dem och deras kommande resa genom era inköp.

 • Det kommer vara möjligt att köpa vår svarta SOL-handduk för 100:- (enbart Swish) på plats. Passa på så länge lagret räcker. Även ett begränsat antal av våra SOL-muggar (2 pack) och vår termos går att köpa (se bild). Dessa kostar också 100:- styck.
Nominera årets tränare/ledare 2024
2024-04-05 15:14

Hej

På SOL-dagen den 20/4 kommer vi dela ut en del utmärkelser till tränare, ledare och aktiva.

En av utmärkelserna är "Årets tränare/ledare" som utses av styrelsen efter nomineringar från alla medlemmar och vi önskar nu få nomineringar till vem som ska få stipendiet för verksamhetsåret hösten 2023 / våren 2024.

Årets tränare/ledare är ett stipendium på 3.000:- som tilldelas den tränare eller ledare som under året har visat på extra stort engagemang i föreningen. Nomineringar lämnas av föreningens medlemmar.

Stipendiet instiftades från början av Sponsorkommittén 1995 men handhas numer av styrelsen.

Mer info om stipendiet finns på vår hemsida https://solgf.se/arets-tranare/  Där hittar ni även alla tidigare mottagare av stipendiet samt ytterligare info om nomineringsreglerna.

Sänd in din nominering via formuläret nedan så att styrelsen har den senast söndagen den 13/4 2024 23.45.

Länk till formuläret:

https://form.jotform.com/solgf/stipendie-2024


SOL GF
Styrelsen

SOL-dagen 20/4 2024
2024-04-02 23:34

Årets våruppvisning SOL-dagen äger rum i Brännkyrkahallen lördagen den 20/4. Då kommer grupper från alla våra sektioner att visa upp sina senaste färdigheter.

 

Totalt kommer det vara 4 uppvisningar för att alla grupper ska få plats. Vilka grupper som är med på vilka uppvisningar hittar ni nedan.

 

Biljetterna släpps via vår portal hos Tickster måndagen den 8/4 kl. 19.00. Det går dock att titta in där redan nu för att läsa mer info om grupper och tider.

 

Även om vi har 4 uppvisningar så är det ont om platser varför vi har en gräns på max 2 biljetter per uppvisning. Samtliga uppvisningar kommer även att streamas kostnadsfritt.

 

Biljettpriserna är 120:- för sittplats och 100:- för ståplats. Serviceavgift på 20:- per biljett tillkommer. Barn 4 år eller yngre som sitter i någons knä går in gratis.

 

Inga biljetter kommer säljas manuellt på plats eller mot kontakt betalning. Däremot så är webbshoppen via länken nedan öppen så länge det finns biljetter kvar. Insläpp för publik sker 30 minuter innan uppvisningsstart.

 

OBS! Notera att det är ont om parkering i området sedan man stängt alla hallens parkeringsplatser samt även grävt upp stora delar av Tellusborgsvägen. Vi rekommenderar starkt att man tar sig till hallen med kollektiva färdmedel.

 

Länk biljettportal: https://www.tickster.com/sv/p/sol-gf

 

 

Deeltagande grupper på respektive uppvisning:

 

Uppvisning 1 – 09:00:

AG AG-grupper

Cheer: Lyras, Milkyways, Twilights, Rockets, Phoenix

Trupp tävling Grundtruppen 1, Mini-minior 1 röd, Mini-minior 2 svart , Minior 1 gul, Junior grå

Trupp träning 11-13 mintgrön – Johan Skytte, 14 turkos – Hägerstenshamnen, 15 gul – Mälarhöjden, 16 lila – Mälarhöjden,

Barngymnastik 17 lila – Hägerstenshamnen 17/18 orange – Hägerstenshamnen 17/18 lila – Mälarhöjden

 

 

Uppvisning 2 – 11:30:

AG AG-grupper

Cheer: Lunas, Plutos, Astronauts, Suns, Pisces

Trupp tävling Grundtruppen 2 gul, Mini-minior 1 svart, Minior 1 röd, Minior 2 grön, Ungdom/Junior gul

Trupp träning 12-13 ljusgrön – Mälarhöjden, 14 rosa – Mälarhöjden, 15-16 lila – Hägerstenshamnen, 16 orange – Mälarhöjden

Barngymnastik 18 gul – Mälarhöjden 18 turkos – Johan Skytte

Familjegymnastik 19/20 gul – Mälarhöjden

 

 

Uppvisning 3 – 14:00:

AG AG-grupper

Cheer: Nebulas, Venus, Spaceships, Moons, Eclipse

Trupp tävling Mini-minior 2 grön, Minior 1 svart, Minior 2 gul, Ungdom svart

Trupp träning 12-13 metallicgrön – Mälarhöjden, 14-15 rosa – Herrängen, 15-16 turkos – Herrängen, 16 rosa – Hägerstenshamnen

Barngymnastik 17 rosa – Hägerstenshamnen, 17 orange – Johan Skytte

Familjegymnastik 19/20 lila – Hägerstenshamnen, 19/20 rosa – Herrängen

 

 

Uppvisning 4 – 17:00

AG AG-grupper

Cheer: Pixies, Celestials, Pegasus, Geminis, Asteroids

Trupp tävling: Grundtruppen 2 grön, Mini-minior1 grön, Mini-minior 2 röd, Minior 2 svart, Ungdom grå, Junior/senior vit

Trupp träning: 13-14 lila – Mälarhöjden, 15 orange – Mälarhöjden, 16 gul – Herrängen, 16 turkos – Herrängen

Barngymnastik: 17 turkos – Herrängen 18 rosa – Herrängen

Familjegymnastik: 19/20 turkos – Herrängen

Juluppvisningarna 2023
2023-10-24 16:05

Uppdaterat 2023-12-06 – Då alla uppvisningar i stort sett är slutsålda vill vi be er som köpt biljetter tidigt men som kanske inte kan använda dessa att återlösa dem via Ticksters support. Deras telefon och chatt är stängda för utbildning onsdag och torsdag denna vecka men det går att nå dem på e-post. Det går att återlösa biljetter till fredagen den 8/11 under supportens öppettider. Återlösta biljetter dyker sedan upp via länken nedan. Vi kommer även att sätta upp en stream så att uppvisningarna kan ses via nätet. Länkarna till dessa hittar ni nedan.

 

Årets juluppvisningar äger rum i Brännkyrkahallen lördagen den 9/12.

Vi kommer i år att ha tre uppvisningar där grupperna från Trupp träning samt AG, Cheer och Trupp blandas.

Uppvisning 1 – 09.30 – 11.00 - https://youtube.com/live/EgOgxSnr7mg
Uppvisning 2 – 13.00 – 14.30 - https://youtube.com/live/0sYJdVJzA-c 
Uppvisning 3 – 16.30 – 18.00 - https://youtube.com/live/uSpdu3or068

Biljetterna kostar 120:- för sittplats och 100:- för ståplats (serviceavgift 20:- per biljett tillkommer). Barn 4 år eller yngre som sitter i någons knä går in gratis. De aktiva behöver inga biljetter utan är med sina grupper under hela uppvisningen och sitter inte på läktaren.

Biljetterna släpps måndagen den 20/11 kl. 19.00. Länk till försäljningssidan hos Tickster: Biljetter Juluppvisningarna

Viktigt – Inga biljetter kommer att säljas manuellt på plats eller mot kontant betalning. Däremot så är webbshoppen via länken ovan öppen så länge det finns biljetter kvar.

Var noga med att även kontrollera med er grupp att ni är med på Juluppvisningarna och vilken uppvisning som är aktuell.

Då det är ont om platser så kommer det gå att köpa max 2 biljetter per köp.

Lista över grupper på de olika uppvisningarna finns nedan.

Disciplin Uppvisning 1 Uppvisning 2 Uppvisning 3
Trupp träning 11-13 Ljusgrön
14 Rosa
15 Gul
15/16 Lila
16 Gul
16 Orange
11-13 Mintgrön
14 Turkos
15/16 Turkos
16 Lila
11-13 Metallicgrön
13/14 Lila
14/15 Rosa
15 Orange
16 Turkos
16 Rosa
Trupp tävling Grundtruppen 1
Mini-minior 1 grön
Mini-minior 2 svart
Minior 1 svart
Minior 2 svart
Ungdom grå
Grundtruppen 2 gul
Mini-minior 1 röd
Mini-minior 2 röd
Minior 1 gul
Minior 2 gul
Ungdom/junior gul
Senior vit
Grundtruppen 2 grön
Mini-minior 1 svart
Mini-minior 2 grön
Minior 1 röd
Minior 2 grön
Ungdom svart
Junior grå
Cheer Lunas
Milkyways
Suns
Nebulas 
Twilights
Asteroids
Celestials
Lyras 
Pixies
Pegasus
Rockets
Pisces
Phoenix
Geminis
Moons
Plutos
Spaceships
Venus
Astronauts
Eclipse
Leos
AG Alla AG-grupper Alla AG-grupper Alla AG-grupper
Årsmöte 2023 21/9 19.00 - 21.00
2023-08-25 18:34

SOL GFs årsmöte 2023 kommer att hållas i Hägerstensåsens Medborgarhus torsdagen den 21/9 19.00 - 21.00.

 

Officiell kallelse med dagordning finns på vår hemsida solgf.se/arsmote.

 

På den sidan finns även ett anmälningsformulär som ni kan anmäla er till årsmötet via så att vi kan förbereda mötet på bästa sätt.

Prova på cheerleading 13/5 för dig född 2009-2015 som inte provat förut
2023-05-02 17:25

Välkommen till SOL GF Stars Provträning för säsongen 2023-2024

 

När: 13 maj 

Tid: 13:30-14:30

Var: Västertorpshallen Lilla hallen, Personnevägen 90

Ha på dig: Tajta kläder, inneskor, uppsatt hår

Ta med: Vattenflaska


Vi erbjuder:

Provträning för dig född 2009-2015 som är nyfiken på cheerleading och aldrig provat.

Alla som anmäler sig till provträning kommer sedan få mer information om hur man går tillväga för att boka plats i någon av våra grupper till hösten när de släpps eller hur internförflyttningar inom SOL GF fungerar.

 

Anmälan: https://forms.gle/gryjQumNEU1cyLoc6

 
Frågor ställs till cheer@solgf.se

SOL-dagen 2023 - Enskedehallen lördagen den 22/4
2023-03-27 17:08

I år firar vi på SOL GF hela 70 år. Detta gör vi med en storslagen show som vi kallar SOL dagen den 22 april i Enskedehallen.

 

På plats finns grupper från samtliga sektioner för att bjuda på en fantastisk uppvisning. På golvet kommer det visas en variation av cheerprogram, bom, volter båda på airtrack och trampett, fristående, kullerbyttor, groupstunt och mycket mer!

 

Biljetterna släpps måndagen den 3/4 kl. 18.00 på nedanstående länk:

 

BILJETTER

 

Det går dock bra att redan nu gå in på sidan för att se vilka grupper som är med på vilken av de tre uppvisningarna (finns även via läs mer nedan). Stäm även av med gruppens huvudtränare.

 

Biljetterna kostar 120:- för sittplats (numrerat) och 100:- för ståplats. Sedan tillkommer det 20:- i serviceavgift per biljett. Barn under 4 år går in gratis om man sitter i någons knä.

 

Ståplatsbiljetterna säljs enbart om sittplatsbiljetterna tar slut.

Info om våren 2023
2022-12-01 13:07

Tisdagen den 6/12 kommer aviseringen av vårens avgifter att sändas ut till våra grupper som inte har krav på förkunskaper. Det gäller cheer träning, familjegympa, bas träning, trupp träning samt gröna och gula grupper i Trupp (inkl. Grundtruppen 1).

 

Önskar man gå kvar i gruppen så betalar man den aviserade avgiften. Det måste göras senast söndagen den 11/12 om man önskar gå kvar i nuvarande grupp.

 

Därefter kommer vi, efter att vi gått igenom de önskemål om gruppbyten som kommit in, att släppa kvarvarande lediga platser till intresselistan. Förhoppningsvis kan det ske före jul. Info om exakt dag och tid kommer sändas ut via e-post till alla som är med på vår intresselista.

 

I samband med aviseringarna kommer det även vara möjligt att sända in önskemål om gruppbyten via vårt bytesformulär. Länk till det kommer finnas i meddelandet om aviseringarna. I formuläret står det hur man ska göra med den aviserade avgiften beroende på om vi kan genomföra bytet eller inte.

 

Schemat för våren 2023 är i de flesta fall detsamma som var nu under hösten 2022 och alla grupper omfattar även samma födelseår. Ni hittar det på länken solgf.se/schema. Det är först till hösten 2023 som alla aktiva flyttas upp ett år och man då byter från t.ex. familjegympa till bas träning.

 

Det spelar ingen roll när under aviseringsperioden som man bekräftar sin plats genom att betala avgiften för våren. Om man däremot sänder in ett önskemål om gruppbyten så kommer vi hantera dessa i den ordning de kommer in via formuläret. Önskemål om gruppbyten som sänds in via e-post kommer inte att behandlas. Däremot är man alltid välkommen att ställa frågor via e-post till adressen kansliet@solgf.se.

 

För alla tävlingsgrupper sker aviseringen av vårens avgifter under januari.

Juluppvisningarna 10/12
2022-11-30 19:04

Årets juluppvisningar äger rum i Enskedehallen lördagen den 10/12.

 

Vi kommer i år att ha tre uppvisningar där grupperna från trupp träning samt AG, cheer och trupp blandas.

Uppvisning 1 – 10.30 – 11.45
Uppvisning 2 – 13.30 – 14.45
Uppvisning 3 – 16.30 – 17.45

 

Vi har i år rekordmånga grupper och för att få plats med alla har vi i år ingen jultävling för trupp träning.

 

Biljetterna kostar liksom vid SOL-dagen i våras 120:- för sittplats och 100:- för ståplats (serviceavgift 10:- per biljett tillkommer). Barn 4 år eller yngre som sitter i någons knä går in gratis. De aktiva behöver inga biljetter utan är med sina grupper under hela uppvisningen och sitter inte på läktaren.

 

Biljetterna släpps lördagen den 3/12 kl 16.00. Länk till försäljningssidan hos Tickster: Biljetter Juluppvisningarna

 

Viktigt - Inga biljetter kommer att säljas manuellt på plats eller mot kontant betalning. Däremot så är webbshoppen via länken ovan öppen så länge det finns biljetter kvar.

 

Ståplats öppnas om/när sittplatsbiljetterna börjar ta slut. Om ståplats inte behövs kommer dessa platser i stället reserveras för aktiva som vill titta.

 

Var noga med att även kontrollera med er grupp att ni är med på SOL-dagen och vilken uppvisning det gäller.

 

För uppdelning av grupperna mellan de olika uppvisningarna se nedan:

Facebook
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..